Hírek

inarcsecser_edited.jpg

Elhoztuk a 3 pontot Inárcsról!

2021. április 15.

Március 30-a óta nem játszottunk tétmeccset, így már nagyon vártuk a találkozót. A mérkőzés elejétől fogva letámadtuk ellenfelünket, aminek a 9. percben meg is lett az eredménye. Vágó Bence beadását Preska Bálint fejelte a kapuba! A gól után sem álltunk le, háromszor is a kapufát tudtuk eltalálni, azonban gól nem született.

A második félidőben tovább tartottuk a nyomást, ismét a kapufán csattant a labda. A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, ellenfelünk a 81. percben egyenlíteni tudott. A középkezdés után egy távoli szabadrúgást harcoltunk ki, amit Tóth Péter ívelt Preska fejére, aki visszafejelte a labdát az érkező Gubcsó Dávidhoz, ő pedig becsúszva szerzett gólt! A 88. percben ígéretes szabadrúgáshoz jutottunk 18 méterre a kaputól. Tóth állt a labda mögé, aki a sorfal felett gyönyörűen csavart a kapuba.

Helyzeteink felét váltottuk csak gólra, de ez is elég volt a zsinórban 15. győzelmünkhöz.

Csapat: Nagy Cs - Ambrus B, Görörg Zs, Gubcsó D, Vágó B - Szilágyi K (81' Nagy B), Aszódi M, Szabó B (91' Budavári B), Bartha T (73' Tóth P), Szabó T (90' Sztancsik M)- Preska B

Földváry Attila értékelése: „A győzelemnek természetesen örülök, de van bennem hiányérzet az első félidőben kimaradt számos helyzet miatt, ami csaknem megbosszulta magát a mérkőzés végén. Aztán ami nem sikerült 80 percig, az sikerült az utolsó 5 percben. A csapat a mentális erejét bízonyította ezen a délutánon, újabb nagy lépést téve a céljaink elérése érdekében, amihez gratulálok! Hajrá Ecser!”

Az április 17-i mérkőzést Dány csapata lemondta, pótlásáról a későbbiekben lesz információ.

ecsertura.PNG

Játék nélküli győzelem

2021. április 7.

Szombati felnőtt bajnoki mérkőzés a vendégek miatt nem lett lejátszva!

Játék nélküli eredmény
Ecser SE - Turai TC 3-0

csepgolecser.PNG

Győzelem a BLASZ 1-es CSEP-GÓL ellen, bajnoki ellenfelünk elhalasztotta a mérkőzést

2021. március 31.

Szerdán kiderült, hogy hétvégi ellenfelünk Nyáregyháza csapata halasztást kért a szövetségtől ezért keresnünk kellet egy ellenfelet. A csepeli csapat hétvégi mérkőzése is elmaradt így egy rangosabban jegyzett csapattal találkozhatunk. 

Az első félidőben lehetőséget kaptak játékosaink, akik a bajnokságban kevesebb lehetőséghez jutnak. 15 perc után megszereztük a vezetést, Szabó Tamás ugrott ki és passzolt középre ahol Bagó érkezett 1-0 ide. A félidő vége előtt a vendégcsapat támadója reagált a leggyorsabban egy szöglet utáni kipattanóra és 17 méterről lőtt a kapunkba.

Második félidőben büntetőhöz jutottunk, amit Aszódi értékesített. Erre még tudott válaszolni ellenfelünk egy szöglet utáni kavaródást sikerült gólra váltani. A mérkőzés vége előtt 10 perccel egy oldal szabadrúgásra érkezett Lévai és szerezte meg győztes gólunkat.

Csapat: Nagy Csaba – Gazdag Dániel, Gubcsó Dávid (55’ Várkonyi Mátyás), Aszódi Márton, Vágó Bence – Szabó Tamás, Tóth Péter (46’ Görög Zsolt), Szabó Balázs (55’ Zsidi Balázs), Gruber Bálint (46’ Lévai Csaba), Nagy Bence (46’ Sztancsik Máté) – Bagó József (46’ Bartha Tibor)

2021.03.27. 12:00, Ecseri sportpálya

Ecser SE – Csep-Gól FC 3:2 (1:1)

Gólszerzők: Bagó, Aszódi (11-esből), Lévai

Következő mérkőzés:

2021. április 3. 16:00
Ecser SE - Turai TC

ecserpecel.PNG

Győzelem Pécel ellen

2021. március 23.

Rangadóhoz méltó összecsapás zajlott szombat délután az ecseri focipályán. Két kiváló formában lévő csapat mérte össze tudását. Az első félidőben próbáltunk rést találni ellenfelünkön, ziccerig is eljutottunk, de sajnos kimaradt a helyzet. A félidő végén Szilágyi szabadrúgását bravúrral védte a kapus. Gól nélküli döntetlennel mentünk a szünetre.

A második játékrész elején ismét egy közeli szabadrúgáshoz jutottunk, amit Szabó Tamás váltott gólra! Lehetőségek előttünk adódtak, a 75. percben pedig meg is szereztük második gólunkat. A jobb szélen Vágó húzott el és adta középre a labdát, amire Preska érkezett. Magabiztos győzelmünkkel megerősítettük első helyünket a tabellán.

Csapat összeállítás: Nagy Csaba - Ambrus Bálint, Görög Zsolt, Gubcsó Dávid, Brunner Ádám (82' Gazdag Dániel) - Szabó Tamás, Szabó Balázs, Aszódi Márton, Szilágyi Károly (70' Gruber Bálint), Vágó Bence - Preska Bálint (85' Nagy Bence)

Földváry Attila értékelése: „Az első félidőben inkább a birkózás jellemezte a mérkőzést kevés helyzettel, bár két nagyobb lehetőség előttünk adódott, míg az ellenfél inkább pontrúgásai után veszélyeztetett. A második játékrész elején - talán már mondanom sem kell, hogy pontrúgás után - megszereztük a vezetést. A gól után az ellenfél többet kockáztatott mint előtte, ami nekünk kedvezett inkább, hiszen nagyobb területeink adódtak a kontratámadásra. A második játékrész közepén sikerült is gólra váltani egy ilyen helyzetet, amivel el is dőlt a három pont sorsa. Az összképet, illetve a nagyobb lehetőségeket nézve megérdemelt győzelmet aratott a csapat, amelyhez gratulálok! Hajrá Ecser!”

Március 27-én 15:30-as kezdettel Nyáregyházán lép pályára csapatunk.

A Csapatok - Felnőtt csapat oldalon több információt is találnak a játékosainkról (Pl. lejátszott percek, lőtt gól, sárga/piros lap stb.)

ecsersuly.PNG

Rangadót nyertünk Sülysápon

2021. március 23.

Sülysápi SE - Ecser SE 1-3

Március 13.-án délután idegenben léptünk pályára a bajnokság 3. helyén álló Sülysáp ellen. A győzelem lebegett minden játékos szeme előtt, ennek meg is lett az eredménye. A 24. percben egy szögletet követően Aszódi fejesét még védte a kapus, de a kipattanót Preska Bálint bólintotta a kapuba. Rá két percre Gubcsó fejelte középre a labdát, amire Szabó Balázs érkezett! A 2 gólos előnyre hamar szert tettünk, ez megnyugtatta a csapatot. A félidő vége felé az ellenfél büntetőből tudott szépíteni, 2-1-es állással vonultunk a szünetre.

A második félidőben sem álltunk vissza, mindenképp gólt akartunk szerezni, ami meg is történt a 78. percben. Vágó Bence visszagurított labdáját ismét Szabó Balázs kapta, aki laposan a hosszú sarokba lőtt.

Csapat összeállítás: Nagy Csaba - Ambrus Bálint, Gubcsó Dávid, Görög Zsolt, Vágó Bence - Szilágyi Károly (86' Gazdag Dániel), Tóth Péter (90' Gruber Bálint), Szabó Balázs, Aszódi Márton, Szabó Tamás (66' Brunner Ádám) - Preska Bálint (80' Sztancsik Máté)

Földváry Attila értékelése: „Hétvégén az egyik közvetlen rivális otthonában léptünk pályára. Mindkét csapatnak fontos volt a három pont, ennek megfelelően inkább küzdelmes, mintsem szép játék jellemezte a mérkőzést. Az első félidő közepén két perc alatt két gólt sikerült szerezni, - a szezonban nem először két pontrúgás után - ami megnyugtatta a csapatot. A második játékrészben sem változott sokat a színvonal, ám nagyobb lehetőség inkább előttünk adódott. Csupaszív játékáért a csapat dicséretet érdemel! Hajrá Ecser!”

toalmasEcser.PNG

Sikerült Kókán megnyerni a mérkőzést

2021. március 11.

SK Tóalmás - Ecser SE 1-2

Az őszről halasztott második meccsünket is sikerrel zártuk! Nem volt könnyű mérkőzés, a pálya talaja nem volt kimondottan alkalmas a futballra. A 12. percben ráadásul ellenfelünk megszerezte a vezetést egy igencsak lesgyanús szituációt követően, ami még nehezebbé tette a dolgunkat. Sorra dolgoztuk ki helyzeteinket és a 30. percben Szabó Tamás szögletét Görög Zsolt váltotta gólra. 1-1-es állással vonultunk a szünetre.

A második félidőben is rengeteg lehetőségünk adódott, de csak egyszer zörgettük meg ellenfelünk hálóját. Ismét Szabó Tamás adta be a szögletet, amire Bartha Tibor érkezett a legjobb ütemben. A mérkőzés állása már nem változott, igazi csapatmunka volt ez a győzelem!

Földváry Attila értékelése: „Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, az ellenfélen kívül a pálya talajával és a játékvezető néhány érdekes ítéletével is meg kellett küzdenünk. A három pontért jöttünk, amit sikerült is hazahozni. Az akarattal ezúttal sem volt baj, a játékunk azonban döcögött, és a második félidei cseréknek is köszönhetően sikerült nyerni. A CSAPATNAK gratulálok, Hajrá Ecser!”

Március 13-án 15 órás kezdettel Sülysápon vendégeskedünk.

HAJRÁ ECSER

szilvasecser_edited.jpg

Győzelemmel kezdtük a "tavaszt"

2021. március 1.

Ecser SE - Újszilvás KSE 4-0

Csapatunk lejátszotta idei első bajnoki mérkőzését, ami még az őszi fordulóból került halasztásra. A pálya megóvása érdekében a gyömrői műfüves focipályán fogadtuk ellenfelünket.

Remekül indult számunkra a mérkőzés, a 10. percben Preska Bálint révén előnybe kerültünk, amit a 31. percben meg is dupláztunk: Aszódi beadására Preska érkezett, ezzel beállítva a félidei eredményt.

A második félidőben rengeteg helyzetet alakítottunk ki, azonban 3. gólunk csak a 68. percben született, Preska szerzett mesterhármast! A végeredményt Bagó József állította be, egy kipattanó lövésre ő reagált a leghamarabb és közelről passzolta a labdát a kapuba.

Földváry Attila értékelése: „Nagyon fontos volt a jó idénykezdet, ami sikerült is, még ha kicsit visszafogott teljesítménnyel is. Sok lehetőség maradt ki, főleg az első félidőben, de a győzelmünk nem forgott veszélyben. Gratulálok a csapatnak a három ponthoz, illetve a sorozatban elért tizedik győzelemhez!”

A csapat: Nagy Csaba – Vágó Bence (60’ Brunner Ádám), Görög Zsolt, Gubcsó Dávid, Ambrus Bálint (63’ Gazdag Dániel) – Szabó Tamás (71’ Bartha Tibor), Tóth Péter (66’ Sztancsik Máté), Szabó Balázs (77’ Gruber Bálint), Aszódi Márton, Szilágyi Károly – Preska Bálint (80’ Bagó József)

Következő mérkőzésünket Tóalmás csapata ellen fogjuk játszani Kókán, március 6-án 14:30-as kezdéssel.

HAJRÁ ECSER

rkskecseru19_edited.jpg

Győzelem a főpróbán és a 13. fordulóból pótolt mérkőzések eredményei

2021. február 22.

Szombaton utolsó felkészülési mérkőzését játszotta felnőtt csapatunk.

Csapat: Nagy Csaba – Vágó Bence, Görög Zsolt, Gubcsó Dávid, Ambrus Bálint (46’ Gazdag Dániel) – Szabó Tamás (46’ Brunner Ádám), Tóth Péter (46’ Gruber Bálint), Szabó Balázs (55’ Lévai Csaba), Aszódi Márton (55’ Bartha Tibor), Szilágyi Károly (55’ Sztancsik Máté) – Preska Bálint (55’ Bagó József)

13:00, 2021.02.20.

RKSK U19 – Ecser SE 2:5 (0:1)

Gólszerzők: Szilágyi Károly 2, Sztancsik Máté 2, Brunner Ádám

Újlak utca

13. forduló eredményei

Régebben játszott:

Abonyi Kid FC 0 – 3 Ecser SE

2021.02.20.

Péceli SSE 4 – 2 Dány KSK

SK Tóalmás 5 – 0 Újlengyeli DSE

Tápiószőlősi KSE 2 – 1 Turai TC

Nyáregyházi SK 4 – 1 Inárcs VSE

2021.02.21.

Sülysápi SE 2 – 1 Galgahévíz SK

Újszilvás KSE 2 – 1 Úri KSK

Tápiógyörgye KSK 3 – 2 Zsámboki SE

Tabella:

 1. Péceli SSE           43-17    34p

 2. Ecser SE              41-11    33p

 3. Abonyi KID FC   44-24    28p

 4. Sülysápi SE         36-17    27p

 5. Inárcs VSE          49-28    25p

 6. Nyáregyházi SK 37-24    22p

 7. Dány KSK            35-24    22p

 8. Újlengyeli DSE   22-27    19p

 9. Turai TC              29-27    17p

 10. Tápiógyörgye    24-34    16p

 11. SK Tóalmás        29-45    15p

 12. Zsámboki SE      22-32    13p

 13. Tápiószőlős        18-52    12p

 14. Galgahévíz SK    25-35    10p

 15. Újszilvás KSE      10-41    6p

 16. Úri KSK                23-49    4p         

rksk2ecser_edited.jpg

RKSK második csapatát sikerült 3 góllal legyőzni

2021. február 15.

Szombati napon megszereztük első győzelmünket a felkészülés során. Az RKSK második csapatával találkoztunk. A mérkőzés jó iramot hozott az első félidőben csak kapufáig jutottunk a második félidő elején sikerült kihasználni a hazai csapat védőinek hibáját. Innentől kezdve nem volt kérdés a győzelem a csapat most stabilan és kombinatívan játszott. A jövőhéten kezdődő bajnoki rajtig még egy felkészülési mérkőzés vár a csapatra.

Kezdőcsapat: Nagy Csaba – Vágó Bence, Görög Zsolt, Brunner Ádám, Ambrus Bálint– Szabó Tamás (70’ Bagó József), Aszódi Márton, Szabó Balázs, Szilágyi Károly (55’ Gruber Bálint), Nagy Bence (60’ Sztancsik Máté) – Bartha Tibor (50’ Preska Bálint)

14:30, 2021.02.13.
RKSK II – Ecser SE 1:4 (0:0)
Gól: Preska Bálint, Sztancsik Máté, Szabó Tamás, öngól
Újlak utca

HAJRÁ ECSER!

peteriecser_edited.jpg

Vereség a Megye 2-es Péteri csapata ellen

2021. február 8.

Szombaton Péteri csapatával találkoztunk a mérkőzés jó iramban folyt a két csapat egyenlő ellenfele volt egymásnak. A második félidő végén megvolt a lehetőség az egyenlítésre sajnos nem sikerült, de a csapat megmutatta, hogy képes nyomást gyakorolni nála magasabban jegyzet csapatra is. Bajnokság kezdetéig még 2 hét van hátra a csapatnak.

Kezdőcsapat: Nagy Csaba – Vágó Bence, Görög Zsolt, Aszódi Márton, Ambrus Bálint (50’ Gazdag Dániel) – Szabó Tamás (65’ Bagó József), Gruber Bálint (46’ Brunner Ádám), Szabó Balázs, Tóth Péter. Nagy Bence (55’ Sztancsik Máté) – Bartha Tibor (55’ Lévai Csaba)

11:00, 2021.02.06.

Péteri KSK – Ecser SE 2:1 (1:0)

Gól: Sztancsik Máté

UFC Gyömrő sporttelep

HAJRÁ ECSER!

rkskecser.png

Szombat után Vasárnap sem sikerült nyerni

2021. január 31.

Kezdőcsapat: Bagó József – Vágó Bence, Budavári Bence (35’ Zsidi Balázs), Csizmadia Attila, Ambrus Bálint – Sztancsik Máté, Gubcsó Dávid, Bartha Tibor, Gruber Bálint, Gazdag Dániel – Preska Bálint

12:30, 2021.01.31.

RKSK U19 – Ecser SE 2:1 (0:0)

Gól: Vágó Bence

Grund FC sporttelep

Következő felkészülési mérkőzés:

11:00, 2021.02.06.

Péteri KSK – Ecser SE

UFC Gyömrő sporttelep

HAJRÁ ECSER!

szecsoecser.png

Vereség a 3. felkészülési mérkőzésen

2021. január 30.

Újabb vereség a 3. felkészülési mérkőzésen.
Kezdőcsapat: Nagy Csaba – Brunner Ádám, Görög Zsolt, Gubcsó Dávid, Ambrus Bálint – Vágó Bence, Szabó Balázs, Tóth Péter, Aszódi Márton, Szabó Tamás – Preska Bálint
Cserék: Csizmadia Attila, Budavári Bence, Gazdag Dániel, Sztancsik Máté, Gruber Bálint, Bartha Tibor
14:30, 2021.01.30.
Tápiószecső FC – Ecser SE 4:1 (2:1)
Gól: Preska Bálint
UFC Gyömrő sporttelep

Következő felkészülési mérkőzés:
12:30, 2021.01.31.
RKSK U19 – Ecser SE
Grund FC sporttelep

HAJRÁ ECSER!

 
 • Facebook
 • Instagram

©2020 by Ecser Sport Egyesület. Proudly created with Wix.com